Eastforce Recruitment

Is gespecialiseerd is in het werven van medewerkers uit oost Europa met een nadruk op Hongaars sprekenden. Omdat we een bredere connectie hebben met oost Europa fysiek aanwezig zijn en de taal spreken en  medewerkers benaderen als landgenoten geeft ons dat een voorsprong bij de werving van medewerkers.  

Niet uw concurrent

Eastforce zend bij voorkeur zelf geen mensen uit, ieder zijn vak dus laten we over aan u. We werven met een duidelijke missie, namelijk succes voor iedereen en ziens onszelf als verlengstuk van uw organisatie.. Zowel inlener als medewerker moeten garen spinnen bij de samenwerking. We nemen daarom de werving erg serieus en gaan niet voor een gokje.

Pro actief

Heeft u vacatures die u graag ingevuld ziet? In ons uitgebreide bestand kijken we  of er een geschikte medewerker beschikbaar is of zetten uw vacature uit is via de diverse kanalen in ons netwerk. Anderzijds bieden we ook actief medewerkers aan zodat u er als eerste bij bent als die medewerker beschikbaar is die u nodig heeft. Omdat we de taal spreken en de lokale gebruiken kennen hebben we goed zicht op de medewerkers. 

 

Betrouwbaar

Kandidaten die naar Nederland gaan op te werken willen zekerheid Als je op elkaar kunt vertrouwen dan is de de basis voor een goede samenwerking.

Omdat we lokaal aanwezig zijn vertrouwen kandidaten op ons. Voor we aanbieden hebben we altijd via een  persoonlijk gesprek een intake waar we werkervaring, diploma’s en taalvaardigheid checken.

Eastforce recruitment uw proactieve betrouwbare partner in centraal Europa